dagje strand
Door: Rinske
Blijf op de hoogte en volg Rinske
19 Mei 2006 | Nederland, Amsterdam
gister zijn we de hele dag naar het strand geweest. een super mooi strand. heel mooi blauw water echt om van te dromen!
ik ga nu eerst even boodschappen doen en daarna ga ik kijken of ik wat foto's op de site kan zetten
19 Mei 2006 - 14:04
Marien:
Pfff hoe jaloers wil je ons hebben?! Begin al aardig groen te zien. Tis hier echt rotweer. Veel regen en wind en maar 13 graden.. Wat dat betreft hoef je dus zeker geen heimwee te hebben. Wanneer heb je trouwens je eerste stagedag?
Liefs -
19 Mei 2006 - 14:08
Mayo:
wat ben je toch een bofkont!!! Wel goed insmeren hoor! Anders kom je straks terug en ben je net zo zwart als mijn vader! hehe alleen zonder snor, xxx -
19 Mei 2006 - 15:25
Elsbeth:
Hallo Rinske,
Leuk om je verhalen te kunnen lezen. Elke dag klinkt als een nieuw avontuur. Geniet er maar lekker van en natuurlijk van het mooie weer. Heb je al lekkere dingen gegeten? Wij zullen je zondag missen als je team hier op de koffie komt!
groetjes!! -
19 Mei 2006 - 16:20
Marieke:
Hey Rinske!! De eerste foto's zien er al goed uit hoor. Fijn dat je leuke huisgenootjes hebt! Ik wil je heel veel plezier en succes wensen strakjes met je stage! Hoop dat je ons goed op de hoogte blijft houden van al je avonturen!
Groetjes marieke -
Geniet er maar van.
Tot je volgend bericht -
20 Mei 2006 - 07:58
Robert En Anneke:
het is daar erg mooi ne heb je het daar na je zin -
23 Mei 2006 - 07:49
Pake:
Heb je foto's te pakken hoor ergge mooie. Leuk om je daar eens te zien.