wat een wedstrijd.....
Door: Rinske
Blijf op de hoogte en volg Rinske
26 Juni 2006 | Nederland, Amsterdam
de titel lijkt me duidelijk, en ik denk dat iedereen wel weet waar ik het over heb.... wat een drama en wat een geel...
Maar het is weer zondag dus heb ik weer even tijd om iets op de site te zetten. Weer veel gedaan deze week. maandad zijn we met het hele huis uitten gegaan, omdat er een meisje wegging. Even voor de duidelijkheid, als ik het heb over het hele huis dan heb ik het over 13 mensen!! waarvan maar 2 jongens.
dinsdag heb ik niet zoveel bijzonders gedaan. Ik moest leren voor mijn duik theorie, want dat examen zou ik zaterdag moeten maken. Woensdag had ik zin om er weer eens even uit te gaan, gelukkig waren er nog twee huisgenootjes die ook even iets leuks wouden doen. Ester en Janneke. Janneke had gezien dat ze bij een cafetje lekkere appeltaart hadden! Dat vonden we wel een mooie invulling van de avond. Heerlijk appeltaart eten! En het was ECHT HEERLIJKE appeltaart. Vanuit binnen kwam leuke muziek van een live bandje. Het klonk heel gezellig dus gingen we even binnen kijken. Er was een heel leuk bandje aan t spelen Ze kwamen uit Zwitserland en waren echt heel goed. We hebben nog heerlijk staan swingen. onverwachts een super leuke avond. Het blijkt dat ze elke woensdag avond bij de Heren (zo heet het cafe) een live bandje hebben. Dus dat wordt zeker vaker appeltaart eten op woensdag ;)
donderag werd ik ineens gebeld door de mensen van de schottegat loop. Dat vrijdag de prijsuitrijking is en of we daar naar toe wouden komen. En wat bleek nou, els sandra en ik hadden alle drie een prijs gewonnen!! er waren verschillende leeftijds catagorieen en omdat iedereen allemaal veel ouder was vielen wij ook in de prijzen. Els en ik zaten in de zelfde leftijds catagorie. en zij was 2e en ik 3e MET drie honderdste seconde verschil!! Maar wel heel leuk, we kegen alle drie een beker. Een heel leuk aandenken lijkt me zo. We hebben ons wel helemaal rot gelachen... we doen voor de lol mee lopen beina helemaal achteraan en winnen ook nog een beker.
Zaterdag was het weer duikdag. De duik ging heel goed. Daarna moesten we ond tentamen doen. En gelukkig dat leerwerk was niet voor niets want we hebben het beide gehaald. volgende week zaterdag ochtend onze laatste duik en dan hebben we onze Pedi en mogen we zelfstandig duiken!
zaterdag avond was er een studenten feest georganiseerd door een aantal studenten. Een leuk feetje was het zeker. Even ouderweds allemaal feest muziek en een heleboel studenten bij elkaar. Het was niet super druk, maar t was leuk om zo andere studenten te leren kennen.
vandaag moest er natuurlijk voetbal gekeken worden. Weer geen strand kunnen zien! Weer op naar van de valk met onze oranje uitrustingen. Het grappige is dat hier ook veel portugezen zijn. Dus een bijzonder sfeertje. Tja over de wedsrtijd hoef ik niet veel te zeggen... of eigenlijk ik WIL er niet zoveel over zeggen. Pfff wat een spanning zeker met zoveel gespannen mensen om je heen wordt t allemaal nog erger. Mijn stem heeft t gemerkt van t "jaaa!! ooohh!! oeeeeh... !!!" roepen..
Maar helaas t mocht niet zo zijn.. Nederland kan naar huis. Helaas geen gezellige middagen in het van de Valk hotel meer...
Nou het weekend zit er weer op. ik heb de foto's weer op een site gezet. Er staan ook nog wat foto's bij van het salsa feestje. En een paar foto's van de lucht die de laatste paar avonden ontzettend mooi is!
mensen, ik ben al weer bijna 1,5 maand weg! dus dat betekent dat ik al weer op de helft zit. t gaat allemaal zo snel. Maar ik verheug me ook wel weer om jullie allemaal weer te zien. Maar eerst ga ik hier nog even goed genieten!
tot snel! heel veel liefs Rins
26 Juni 2006 - 08:53
Pake:
wel weer een heel verhaal, maar ik ben weer
geheel op de hoogte.
In Vorden gaat het goed,
dus geen klagen. -
26 Juni 2006 - 11:53
Mayo:
He rinsje, leuk zeg dat jullie nog een beker hebben gewonnen!! Fijn om te horen dat het goed met je gaat en leuke foto's ook. Nu Nederland niet meer hoeft te voetballen (grr) heb je weer meer strandtijd! (altijd positief blijven) Nou meis geniet er nog lekker van. Liefs Marjolein -
26 Juni 2006 - 11:56
Juul:
Ziet er wederom goed uit! Gefeliciteerd met je schottegatloop! :D Superhumor!!
Die wedstrijd was idd waardeloos, hier schijnen bepaalde Nederlandse wijken ook helemaal in rouw te zijn.
Heel erg veel succes met je laatste duik volgende week!
x Juul -
26 Juni 2006 - 19:01
Iris:
he Rins... echt als ik elke x lees wat je daar allemaal doet en het weer dan wil ik daar ook naartoe hahah, lijkt me echt tof... ik wou ff melde dat iris over was(A).. want dat was nogal spannend want de laatste toetsweek viel net een week voordat opa was overleden en was nogal spannend of k het wel zou redden of niet maar het is me gelukt:D super blij!.. nog veel plzier en zie je over een half jaar dan maar weer -
01 Juli 2006 - 12:16
Joyce Berkvens:
Het rinske,
Het klinkt allemaal super leuk. De foto's zijn super mooi.. HEt is net een soort vakantie maar dan met een doel!!
Geniet er nog maar van, want voordat je het weet zit je weer in dit kikker landje.
Veel liefs -
02 Juli 2006 - 13:13
Hanny Post:
Hallo Rinske,
Wat lees ik toch allemaal? Feestje, dansen, duiken, appeltaart, cafeetje enz. enz. Dat klinkt wel HEEL LEUK voor een werkstage. Wordt er ook nog gewerkt? Het klinkt allemaal wel heel aantrekkelijk daar. Fijn joh, dat je het zo naar je zin hebt.
Lekker genieten, zolang het kan. Dat zal een ervaring zijn, die niemand je af kan nemen.
De foto's zijn heel leuk. Wij kijken af en toe even vanuit Vlijmen.
Hier lijkt het nu ook wel tropisch, alleen hebben wij niet van die heerlijke cocktails en mooie antilliaanse dansers. Dat lijkt me trouwens ook wel eens lekker om zo te salsa-en. Dansen ze ook met oudere jonge vrouwen? Dan kan ik ook nog eens een kansje wagen.
Hier is het ook bijna vakantie (nog 6 daagjes) dus we hebben goede vooruitzichten.
Hartelijke groet van Germ ook en een dikke kus van
mij.
Hanny