dubbel bezoek
Door: Rinske
Blijf op de hoogte en volg Rinske
04 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam
Door omstandigheden 1 dag te laat met mijn verhaal. maar dat nu toch even een heel mooi verhaal vanuit het verre Curacao.
Ik heb weer heel veel meegemaakt. Zoals in de tilel al staat kreeg ik donderdag onverwachts bezoek. Alleen was het geen leuk bezoek. Ik was de hele avond op mijn kamer achter mijn laptop aan mijn afsturen bezig. Ik wou even een kopje koffie gaan drinken en ging even bij mijn huisgenoten zitten. Ineens stond de buurjongen bij ons aan de deur te roepen met een knuppel in zijn handen, dat er iemand bij het raam stond en dat we even in die kamer moesten kijken wat hij daar deed. Ik deed mijn kamer deur open, en ik schrok me helemaal kapot, er stond en twee meter lange lat in mijn kamer!!! vanuit het raam door de tralies heen!! pfff dsat was wel even schrikken. De inbreker had geprobeerd mijn tas te pakken die in mijn kamer lag.
Je wordt nu wel weer even met je neus op de feiten gedrukt dat die tralies toch echt nodig is...
we hebben meteen de huisbaas gebeld en die kwam meteen. Hij heeft het huis een paar keer rond gelopen en lampen buiten die kapot waren meteen gemaakt.
we hebben nog een borrel gedronken en toen moest ik toch maar gaan proberen te slapen. Ik heb al mijn ramen dicht gedaan waardoor ik me toch nog iets veiliger voelde. Ik heb gelukkig wel goed geslapen.
vrijdag moest ik nog een middagje stage lopen. Op mijn stage is het nu super gezellig!! haha mijn stage begeleider is op vakantie naar Nederland. Roy en ik doen nu samen de patienten en een van de meisjes achter de balie heeft vaak haar kindjemee omdat ze geen oppas heeft.
we hebben veel lol en we lachen de hele dag. En... er wordt ook nog eens goed gewerkt!
vrijdag middag ben ik lekker nog even naar het strand gegaan met Jeaninne, een nieuw meisje.
vrijdag avond hebben we lekker een film gekeken en ben ik optijd naar bed gegaan, omdat ik de volgende ochtend weer moest duiken.
De duik was super leuk en mooi. Op een gegeven moment zwommen we hellemaal binnen in een rif.. zoooooo moooooooi!!
De duik ging prima en Els en ik hebben dan ook onze PADI gehaald!!
En toen werd t tijd om helemaal zenuwachtg te worden want ik moest richting het vliegveld om eindelijk Siebe op te kunnen halen.... !!!!
Gelukkig had Els niets te doen en zei vond het heel erg leuk om even mee te rijden naar het vliegveld om daar samen met mij zenuwachtig te zijn!! super lief van haar, want zo ging de tijd die we nog moesten wachten tot het vliegtuig er eindelijk was toch nog best snel.
En toen kwam mijn tweede bezoek van deze week, en dit keer natuurlijk wel gewenst bezoek.! Het was zo fijn om Siebe weer te zien. We zijn naar huis gereden waar hij eerst maar eens even moest douchen om even af te koelen ;)
's avond was er een huis bbq!! heeel gezellg want er zijn allemaal nieuwe mensen in het huis en een paar mensen hadden wat vrienden uitgenoodigd, in totaal waren we met 17 man!
lekker muziek aan en onze sfeerverlichting aan!! lang geleden dat we echt met alle huisgenoten gegeten hadden, het was echt een hele gezellige avond. En Siebe kon meteen al mijn huisgenoten leren kennen.
Wel was siebe natuurlijk erg moe vanwege het tijdsverschil.
zondag hebben we een heerlijk stranddag gehad. alle huisgenoten gingen mee.. zo heb ik siebe kunnen laten zien hoe mooi de stranden hier zijn en waar ik elk weekend nu zo van geniet!
's avonds zijn we heerlijk met Ilse en Els uiteten gegaan, en daarna nog even lekker gedanst op wet en wild.
Vandaag was weer een stage dag voor mij. Siebe heeft heerlijk uitgeslapen, en terwijl ik teruig kwam voor mijn lunch heeft hij ontbeten. Hij heeft hier dus echt vakantie. Gelukkig zijn er meer mensen in het huis thuis deze week dus k denk dat Siebe zich prima vermaakt.
ik kijk al weer uit naar aankomend weekend, want dan gaan we zeilen met Angela (een huisarts hier die papa al kenden en waar ik al een paar keer langs ben geweest) en zondag gaan we de Cristoffel berg beklimmen!
lieve mensen het gaat nog steeds heel goed met me. Eigenlijk alleen nog maar beter! Het is heerlijk weer even iemand om je heen te hebben die net vanuit het thuisfront komt en veel leuke verhalen kan vertellen over thuis. En natuurlijk nog heerlijker dat het mijn iegen vriendje is die nu lekker 3 weekjes bij me is!
Ik hoop dat het met jullie ook allemaal goed gaat!! veel plezier deze week. En voor de mensen die deze week vakantie hebben!!! GENIET ER VAN!!!
Maaike en Martijn en Ines Jullie heel erg gefeliciteerd met jullie slagen!! Ik ben echt trot op jullie en Iris super dat je over bent!! Fijne vakantie!!
heel veel xxx Rins
04 Juli 2006 - 08:02
Pake:
je moet overal oppassen en lopen overal boefen rond -
04 Juli 2006 - 12:53
Pauline:
ARGH schrikken met zo'n lange dunne neger in je kamer! Je hebt al je spullen dus nog? Heb je hem met de honkbalknuppel weggeslagen? Hopelijk zijn je patienten en collega's veel leukere Antillianen. Heel veel plezier met Siebe op het eiland! Ik zoek nog steeds naar een ticket maar ik denk dat ik niks zal vinden... Zucht. Gelukkig is het hier nu ook onwijs zonnig! Liefs, Pauline -
04 Juli 2006 - 14:31
Marina:
Hehj meissie!! echt top van ons dat onze scriptie nu echt af is, ben trots op je! Hopelijk wordt ie ook goedgekeurd.. Geniet nu eerst maar ff van je vrije tijd met je lieve vriendje dan gaan we daarna wel met de presentatie aan de slag ;)Succes nog ff, je bent alweer over de helft! Kuzzz -
04 Juli 2006 - 15:01
Ama:
Hee rins, ik miste siebe al op de union, maar nu weet ik waar ie uithangt. Superfijn! Geniet ervan!
liefs Ama -
04 Juli 2006 - 15:43
Anneke En Rob:
Wat fijn dar siebe er is, we genietten van je vehalen, erg leuk om te lezen. Vorige week bij ate en annie geweest heb siebe op een foto gezien knappe jongen hoor!
Thijs heeft zitten drummen op je drumstel, hij wil ook graag op drumles, dus de hele middag hebben we trommels gehoord wat een lawaai zeg, nog even denken of we wel zoiets aanschaffen.
kusjes van ons allemaal
anneke -
06 Juli 2006 - 10:00
Ingeborg:
Ha Rinske (en Siebe natuurlijk ook een beetje ;)
Zag je site staan op MSN, goede reden voor wat studie-ontwijkend gedrag...Je verhalen klinken super, mis je Enschede nog niet? Echt fijn dat Siebe er is, word ik wel een beetje jaloers van, maar goed, HJ en ik zijn ook op de helft, nog maar 2 maanden te gaan..... Geniet van de tijd daar! Hoop je (sorry Siebe, JULLIE) in september weer snel te zien in Enschede!
liefs, Ingeborg -
12 Juli 2006 - 19:19
Gertie En Grada:
Hallo Rinske.
Wat fijn om te lezen dat het allemaal zo goed met je gaat. Bedankt voor je lieve mail, na het overlijden van opa. Dat is ook de reden dat je van ons zo lang niets hebt gehoord. We komen nu weer een beetje in ons gewone ritme en we gaan morgen op vakantie. Dusvoorlopig hoor je weer niets van ons, maar we kunnen nu lekker even relaxen. We gaan naar Frankrijk voor ongeveer twee weken. Geniet jij nog maar een paar weken van je vriendje die nu zo lekker dicht bij je is.
Groetjes Gertie en Grada. -
13 Juli 2006 - 10:40
Bianca:
Ha rins!
Vet leuk voor je dat Siebe er is. Die inbreker was toch wat minder..! Maar gelukkig, je hebt t overleefd! leuk om te lezen dat alles alleen nog maar beter gaat! Geniet er nog even van. BRRRRianca