sportief wekend - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Rinske Jeeninga - WaarBenJij.nu sportief wekend - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Rinske Jeeninga - WaarBenJij.nu

sportief wekend

Door: Rinske en Siebe

Blijf op de hoogte en volg Rinske

13 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam

Zo zo dat is al weer even geleden maar hier zijn we dan weer. Nog steeds vauit het warme curacao... !

Ja we hebben het heel erg druk. De eerste week dat siebe hier was hebben we al veel gedaan. Woensdag zijn we naar punda en otrobanda geweest. we hebben over de pontjes brug gewandeld en de mooie gekleurde gebouwen bekenen. Even heel toeristisch gedaan dus. We zijn lekker gaan eten op het WIllamina plein. Daarna zijn we naar kura Hollanda museum geweest, ook welbekend als het slaven museum. er was eerst een voorstelling waarin de slaven handel goed uitgebeeld werd, echt heel mooi. Daarna kregen we een rondleiding door het museum, heel indrukwekkend.

Donderdag avond hebben we een proef les salsa dansen gehad. Want Siebe moet natuurlijk ook leren salsa dansen.

Vrijdag middag was rins vrij en zijn we naar het kruidentuintje geweest. We hebben veel geleerd over allemaal soorten kruiden.

toen was het al weer weekend en moesten er natuurlijk ook weer allemaal leuke dingen worden gedaan. Zaterdag besloten we toch nog maar naar het strand te gaan. aangezien Siebe al de heleweek op het strand ligt en rins daar niet de mogelijkheid voor heeft.
Zaterdag avond werden we uitgenodigd door Angela de huisarts sie papa al kende. We gingen met de hele familie van angela naar een landhuis. Landhuis Ascension. Vanuit daar gingen we een hele mooie wandeling maken door de mooi natuur van curacao. GEWELDIG! we hebben zelfs vanaf de rotsen een zeeschilpad kunnen zien zwemmen. De eidenaar van het landhuis leide ons rond.
Toen we na twee uur wandelen weer terug kwamen stond er een heerlijke maaltijd op ons te wachten. Echt heel leuk dat angela ons hier mee naar toe heeft genomen want anders hadden we zeker nooit zo de mooie natuur van curacao kunnen zien, want vanaf de weg is het niet mogelijk te zien wat wij nu hebben gezien.

Zondag moesten we weer vroeg op want we wouden weer eens sportief gaan doen. We gingen we Cristoffel berg beklimmen. Een berg van wel 375 meter hoog! het was wel een behoorlijke klim, over allerlei opstakels en rotsen. Er waren nog 3 huisgenootjes mee gegaan dus dat was wel heel gezellig.

daarna nog naar boka tabla geweest daar bsten de golven zo hard op de rotsen dat dit helemooie effecten geeft.
daarna natuurlijk nog weer even naar het strand.

Toen was helaas het weekend al weer voorbij en begon vor rins weer een zware werk week. Mijn stage begeleider zit momenteel in Nederland dus ik moet al zijn patienten overnemen. Het is wel heel leuk dat je al die verantwoordelijkheid op je krijgt maar daardoor wordt het allemaal wel heel druk.

Maandag avond hadden we onze eerste prive salsa les, dit is een cadeautje van papa en mama voor mijn verjaardag.
Siebe had het wel even heel erg moeilijk want hij moest de pasjes leren, leren hoe hij moest leiden en goed naar de muziek luisteren. Maar hij heeft hel erg zijn best gedaan en ik ben dan ook heel trots op hem!
we moeten nu veel oefenen en dan hebben we volgende week weer een les.

nou dat was het weer voor deze week!Wij hopen dat jullie in Nederland lekker kunnen genieten van het mooie weer!!
tot snel

veel liefs en xxx Siebe en Rins

voor de foto's: http://www.mijnalbum.nl/Album=CDBQMD4C

• 13 Juli 2006 - 17:06

Yvonne:

Hee Rins leuke foto's weer, en wat doe je ontzettend veel zeg. Je hebt bjna geen tijd voor je stage lijkt het wel. Fijn dat het zo goed gaat, hier is de temp inmiddels ook al een tijdje "curacaos", heerlijke zomer dus.
    Geniet nog even lekker verder en tot gauw
    dag dag.
    kus Yvonne

• 13 Juli 2006 - 17:20

Roos:

Hey Rins,
    Wauw wat ziet het er allemaal toch ontzettend mooi uit...pff jaloers..hihi...
    Zo te lezen bevalt het allemaal nog prima daar. Nog veel succes met je stage...al die patienten..sjonge..
    En natuurlijk ook nog veel plezier met Siebe, hoe lang is ie er nog?? Genieten maar!!!:)
    Kus Roos..

ps...wij gaan bijna naar 's Gravenzande, volgend jaar ga je weer mee hoor!!:)

• 13 Juli 2006 - 20:23

Marjolein:

He meis, wat heb je het lekker druk! En wat fijn dat Siebe nu bij je is, lekker het vakantiegevoel met z'n tweetjes. (als er tijd voor is)Ik ben ook bijna klaar met mijn minor nog 1 presentatie en dan heb ik ook lekker vakantie!!! Nou geniet nog lekker van elkaar en van het mooie eiland, en nog heeeel veel plezier!! Liefs Mayo

• 14 Juli 2006 - 11:53

Eef:

Heeey rins!!

Tijdje geleden dat ik heb gereageerd, maar ik lees t allemaal wel hoor! En t klinkt echt super, hoelang blijf je nou nog precies? Foto's en je verhalen klinken echt supergaaf!!

Mijn stage is heel leuk, ennn ik heb net vandaag mijn afstudeerpresentatie gehad (scary!!) en ik ben nu officeel klaar daarmee!! "afgestudeerd!!" feels good!!

Hé, veel plezier nog met zn tweetjes, succes op stage en tot snel!

Liefs eef

• 15 Juli 2006 - 08:07

Geke:

Siebe aan de salsa? Wauw, daar wil ik nog wel foto's van zien!
    Geniet lekker met jullie tweetjes, het ziet er allemaal schitterend uit op de foto's.
    En ontzettend leuk dat je een weekje zelf verantwoordelijk bent voor de patienten. Je leert vast een hoop zo!

groetjes Geke

• 15 Juli 2006 - 18:36

Anneke:

We lezen met plezier jou verslag, leuk dat ik siebe op zie.Als ik dit allemaal zie ,heb ik heimwee aan het jong zijn.
    Hier is alles goed, de kinderen hebben vakantie. het is hier erg mooi weer. Dus genietten.
    Heel veel plezier verder, Groetjes anneke en de rest.